Asked | Open questions | Answered
Points Date Pair Term / Answer given Level Status Gloss
3 Jul 17 '12 eng>alb Contains vegetable oil in addition to cocoa butter Përmban vaj vegjetal përveç gjalpit të kakaos easy closed no
4 Jun 10 '10 alb>eng gjakmarrje blood-feud or vendeta easy closed ok
4 Apr 17 '10 eng>alb in powder kafe pluhur easy closed ok
- Apr 17 '10 eng>alb coffee drink kafe easy closed ok
- Aug 27 '08 alb>eng nxrr Give a ring/call easy closed ok
- Jun 26 '08 alb>eng ta preki To touch easy closed no
- Jan 17 '08 alb>eng periudha period easy closed no
4 Dec 24 '07 eng>alb misplaced (stilolapsa, lapsa) që nuk janë vendosur në vendin e duhur easy closed ok
- Nov 22 '07 eng>alb Goodbye and good luck. mirupafshim dhe fat të mbarë easy closed no
- Nov 14 '07 ita>eng Seminario maggiore di San Pietro. Great Seminary easy closed ok
4 Oct 31 '07 ita>eng tuta sportiva tracksuit easy closed no
- Jun 1 '02 ell>alb σε αγαπω Të dua easy open no
4 Apr 24 '07 alb>ell martuar/personale έγγαμη easy closed ok
- Oct 6 '07 pol>alb volis a më do/dashuron easy open no
- Jun 1 '02 ell>alb αγαπη dashuri easy open no
4 Oct 18 '07 .bo>alb cvjecarnica Dyqan lulesh easy closed ok
4 Sep 10 '07 alb>eng që të flasim me mesenxher so we can talk on the messenger easy closed ok
- Apr 30 '07 eng>alb I will love and Care about you for all of time. Unë do të të dua dhe do kujdesem për ty gjatë gjithë kohës easy closed ok
4 Mar 27 '07 eng>alb bundle tufë parash easy closed ok
- Mar 5 '07 eng>alb bobby pin karfice flokesh easy just_closed no
3 Mar 5 '07 eng>alb platform shoes kepuce me sholle te trashe dhe take te larte easy closed ok
- Mar 4 '07 eng>alb layout and format faqosje dhe permase/format easy closed ok
4 Mar 4 '07 eng>alb certified translation vs sworn translation perkthim i certifikuar nga noteri/rja easy closed ok
- Mar 4 '07 eng>alb Translation agency Agjensi perkthimesh easy closed ok
- Jan 31 '07 eng>alb The roof of our house çatia e shtepise tone easy closed ok
Asked | Open questions | Answered