Asked | Open questions | Answered
Points Date Pair Term / Answer given Level Status Gloss
4 Mar 4 '14 eng>alb Cotton swab tampon pambuku easy closed no
3 Jul 17 '12 eng>alb Contains vegetable oil in addition to cocoa butter Përmban vaj vegjetal përveç gjalpit të kakaos easy closed no
4 Apr 17 '10 eng>alb in powder kafe pluhur easy closed ok
- Apr 17 '10 eng>alb coffee drink kafe easy closed ok
4 Jul 31 '09 eng>alb Product of Mauritius Produkt i Mauriciusit/Prodhuar në Mauricius easy closed ok
- Jun 10 '08 eng>alb socket prizë easy closed ok
- Feb 12 '08 eng>alb remittances Remitanca/dërgesa easy just_closed no
3 Dec 28 '07 eng>alb marathon route itinerari i maratonës easy closed ok
4 Dec 24 '07 eng>alb misplaced (stilolapsa, lapsa) që nuk janë vendosur në vendin e duhur easy closed ok
- Nov 22 '07 eng>alb Goodbye and good luck. mirupafshim dhe fat të mbarë easy closed no
- Feb 14 '02 eng>alb one hundred Njëqind easy open no
4 Oct 3 '07 eng>alb business directory numratori telefonik i bizneseve easy closed ok
- Apr 30 '07 eng>alb I will love and Care about you for all of time. Unë do të të dua dhe do kujdesem për ty gjatë gjithë kohës easy closed ok
4 Mar 27 '07 eng>alb bundle tufë parash easy closed ok
4 Mar 20 '07 eng>alb National Probation Service Shërbimi kombëtar i lirimit me kusht easy closed ok
- Mar 5 '07 eng>alb bobby pin karfice flokesh easy just_closed no
3 Mar 5 '07 eng>alb platform shoes kepuce me sholle te trashe dhe take te larte easy closed ok
- Mar 4 '07 eng>alb layout and format faqosje dhe permase/format easy closed ok
4 Mar 4 '07 eng>alb certified translation vs sworn translation perkthim i certifikuar nga noteri/rja easy closed ok
- Mar 4 '07 eng>alb Translation agency Agjensi perkthimesh easy closed ok
- Jan 31 '07 eng>alb The roof of our house çatia e shtepise tone easy closed ok
Asked | Open questions | Answered