Asked | Open questions | Answered
Points Date Pair Term / Answer given Level Status Gloss
4 Jun 11 '12 alb>alb A.M.E. Agjencia për Menaxhim Emergjent pro closed ok
- May 22 '12 alb>alb Ai ish to fllanis më tha nov tun freskuar (shih më poshtë shpjegimin) pro open no
4 May 22 '12 alb>alb nëse hyjn fellutave rrugë e thellë e pa krye pro closed ok
- Jun 30 '10 alb>alb proska/prroska përroska (sic) pro open no
4 Mar 11 '09 alb>alb Sektori i tretë Sektori i shërbimeve pro closed ok
- Dec 21 '08 alb>alb KEMP Komisioni i Ekspertimit Mjeko-Punëtor pro closed no
4 Nov 2 '08 alb>alb Nr.xx Kol. Numër repertori dhe numër kolie pro closed ok
4 Oct 23 '07 alb>alb Vargjet p.m.v. dhe p.m.m. Infinitely small and infinitely big chains/sequences pro closed ok
Asked | Open questions | Answered