Asked | Open questions | Answered
Points Date Pair Term / Answer given Level Status Gloss
- Jun 4 '06 eng>alb Rumen Degradable Protein Balance Balanca e proteinave të zbërthyeshme në plëndës pro closed ok
4 Jan 12 '05 alb>eng naten more context please? easy closed ok
4 Jan 12 '05 alb>eng dua shumë të not proper Albanian easy closed ok
4 Nov 11 '04 eng>alb MADE IN CHINA Prodhuar në Kinë easy closed ok
4 Oct 27 '04 eng>alb stuff gjë easy closed ok
4 Oct 15 '04 eng>alb is he out? A është ai jashtë? easy closed ok
2 Sep 12 '04 deu>alb Hochschullehrgang Studime Pasuniversitare pro closed ok
4 Jun 11 '04 alb>eng Jetuam me shume pune dhe me shume dashuri per femijet We worked hard and loved our children a lot during our life. easy closed ok
4 Jun 2 '04 alb>eng kaqol twerp easy closed ok
- Jun 1 '04 alb>eng kryeplak REEVE pro closed ok
- Jun 1 '04 alb>eng repertor REPERTOIRE, REPERTORY pro closed ok
- Apr 22 '04 eng>alb cinema kinema easy closed ok
4 Apr 12 '04 eng>alb I am so happy to learn Albanian and for this opportunity to teach you the Bible. Jam shumë e gëzuar të mësoj shqip dhe për këtë mundësi t'ju mësoj Biblën. easy closed ok
- Apr 12 '04 eng>alb Please read this paragraph. Now I will ask the question. Ju lutem lexoni këtë paragraf. Tani do të bëj pyetjen. easy closed ok
4 Apr 12 '04 eng>alb Please excuse me. I will not be able to understand everything you say. Ju lutem të më falni. Nuk do të jem në gjendje të kuptoj çdo gjë që thoni. easy closed ok
- Apr 4 '04 alb>eng profesor inordinar Përgjigje për Anilën dhe jo Pranverën easy closed ok
4 Mar 23 '04 eng>alb bass and treble bas dhe soprano easy closed ok
4 Mar 22 '04 eng>alb It is nice to find you home. Më vjen mirë që ju gjeta në shtëpi easy closed ok
4 Mar 20 '04 eng>alb I am thinking of you always Po mendoj për ty gjithmonë easy closed ok
4 Mar 19 '04 eng>alb PLAY, START Fillo / Start easy closed ok
- Mar 18 '04 eng>alb Please note: What about "Shënim i rëndësishëm"??? pro closed ok
4 Jan 17 '04 alb>eng E ndjej në çast një mall And I feel a nostalgia for a moment easy closed ok
4 Jan 17 '04 alb>eng paksa e krisur a little bit crazy easy closed ok
- Jan 13 '04 eng>alb Romans 10:13 says that everyone who calls on the name of Jehovah will be saved. Romakëve 10:13 thotë se çdo njeri që do ta thërrasë emrin e Jehovait do të shpëtohet. easy closed ok
- Jan 12 '04 eng>alb JUDGMENT OF DIVORCE NISI 1. nëse nuk 2. jo përfundimtar pro closed ok
- Jan 11 '04 eng>alb Complete the sentences with the verbs in Simple Past tense plotësoni fjalitë me foljet në kohën e kryer të thjeshtë pro closed ok
4 Jan 2 '04 eng>alb I love you so much, I do not want you to leave me!!!!!!! Të dua shumë, shumë, nuk dua që të më lesh!!! easy closed ok
- Dec 24 '03 eng>alb merry christmas! I'm glad I met you because I really like you Gëzuar Krishtlindjet! Jam e lumtur që të kam takuar, pasi unë të pëlqej shumë. easy closed ok
4 Dec 29 '03 eng>alb It is good to see you again. Gëzohem që të takova përsëri. easy closed ok
- Dec 12 '03 eng>alb always always (synonyms) easy closed ok
4 Dec 10 '03 alb>eng RA HERËT NË GJUMË she went to bed early / she fell asleep early easy closed ok
- Nov 12 '03 eng>alb I am a lesbian. jam lesbiane pro closed ok
4 Oct 25 '03 eng>alb I am in love with you kam rënë të dashuri me ty, të dua easy closed ok
4 Oct 25 '03 eng>alb I miss you Më ka marrë malli për ty easy closed ok
Asked | Open questions | Answered  Your current localization setting

English

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search