Translation glossary: Tech/Engineering (Eng-Alb)

Creator:
Filter
Reset
Showing entries 1-28 of 28
 
at the end of Autosearch operationnë fund të veprimit vetëkërkues 
English to Albanian
audioaudio 
English to Albanian
Automated Manufacturing Research Facilityqendër/makineri kërkimore e automatizuar e prodhimit 
English to Albanian
bass and treblebas dhe soprano 
English to Albanian
colouring (agent)(agjent) ngjyrues 
Albanian to English
Crosslinevijë tërthore; kryq 
English to Albanian
crosslinevijë tërthore; kryq (i objektivit) 
English to Albanian
disks magazinembajtëse (plastike/prej lëkure) disqesh 
English to Albanian
disks magazinembajtëse (plastike/prej lëkure) disqesh; portofol për mbajtjen e disqeve 
English to Albanian
disks magazinembajtëse (plastike/prej lëkure) disqesh; portofol për mbajtjen e disqeve 
English to Albanian
enterenter 
English to Albanian
equalizerbilancier, axhustator, kompensues, përplotësues, barazues, rrafshues, kompensator, përplotësor, sheshues, nivelues 
English to Albanian
Firm energyenergji e disponueshme 
English to Albanian
free field current responseNdjeshmëri rryme në fushë të lirë 
English to Albanian
gas tankserbator karburanti / rezervuar gazi 
English to Albanian
inappropriate colour, color spotsngjyrë e papërshtatshme, njolla me ngjyra 
English to Albanian
lift truckvetëngarkues, autovinç 
English to Albanian
navigation service / navigation system 
English to Albanian
nuts and boltsaspekte/elemente thelbësore dhe bazë (shprehje); dado dhe bulona/bulona me kundërvidhë 
English to Albanian
nuts and boltsaspekte/elemente/komponente thelbësore/praktike dhe bazë (shprehje); dado dhe bulona/bulona me kundërvidhë 
English to Albanian
Play / StartFillo / Start 
English to Albanian
retardantngadalësues, vonues 
English to Albanian
Smart picture-Picture formatFormati i figurës - Funksion i përshtatjes automatike së figurës ("Smart Picture™") 
English to Albanian
soft drinkpije e gazuar, pije me gaz, pije e butë, pije tonike 
English to Albanian
soft drinkpije e gazuar, pije me gaz, pije e butë, pije tonike, pije joalkoolike 
English to Albanian
Switch off the television setfikni televizorin 
English to Albanian
you may also Manual tunegjithashtu mund t'i sintonizoni kanalet me dorë 
English to Albanian
you may also Manual tune the channelsgjithashtu mund t'i sintonizoni kanalet me dorë 
English to Albanian

Your current localization setting

English

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search