Nove možnosti za članstvo in največja Proz.com akcija doslej: »Prosta pot«
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 00:44
SITE STAFF
Nov 8, 2016

Če ste član ProZ.com, ali razmišljate o tem, da bi to postali, vam članstvo v ProZ.com ponuja več možnosti. Zdaj lahko, glede na svoje potrebe, izbirate med dvema članskima paketoma:

  1. Osnovni članski paket vključuje vse ugodnosti in storitve, ki jih že prinaša vaše polno članstvo v ProZ.com. Pla... See more
Če ste član ProZ.com, ali razmišljate o tem, da bi to postali, vam članstvo v ProZ.com ponuja več možnosti. Zdaj lahko, glede na svoje potrebe, izbirate med dvema članskima paketoma:

  1. Osnovni članski paket vključuje vse ugodnosti in storitve, ki jih že prinaša vaše polno članstvo v ProZ.com. Plačilo se je izboljšalo, še posebno, če izberete možnost samodejnega vpisa (nič več skrbi kdaj bo članstvo poteklo ali ga bo treba obnoviti).
  2. Novi plus paket bo na voljo od 15. novembra. Osnovan je na potrebah samostojnih prevajalcev, ki to dejavnost opravljajo poln delovni čas in vključuje vse kar ponuja osnovni paket PLUS nekatere dodatke. Posebna cena za predprijavo je za ta storitveni paket razpoložljiva do 15. novembra.


V povezavi z razpoložljivostjo teh storitvenih paketov se je začela reklamna kampanja. Tema kampanje je Prosta pot. Ne glede na to kje ste zdaj v svoji karieri samostojnega prevajalca, ProZ.com vam ponuja orodje in možnosti, ki vam bodo pomagale na poti do zastavljenega cilja.

Gre za največjo Proz.com kampanjo za promocijo članstva doslej, s številnimi spodbudami. Cena je znižana in potekajo nagradne igre. Vsak petek podarjamo uro Apple Watch ( in tri zmagovalce smo že objavili), dobitnik prve nagrade pa bo domov odpeljal novi avto Nissan Juke, ki bo izžreban konec leta.

Če ste že član ProZ.com, se lahko odločite za takojšnjo obnovitev članstva. Pri tem ne boste izgubili ničesar od že plačanega članstva, čeprav ga boste obnovili predčasno. Prosim, pomagajte širiti vest!

Če še niste član ProZ.com, je zdaj najboljši trenutek, da se nam pridružite »Imate vprašanja o članstvu? Osebje ProZ.com je dosegljivo preko podporega sistema. Lahko se tudi v živo pogovarjate z nekom iz ProZ.com ekipe na strani o članstvu.

Originalno angleško objavo lahko pogledate na http://www.proz.com/topic/307835
Collapse


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Nove možnosti za članstvo in največja Proz.com akcija doslej: »Prosta pot«

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search