Конференција на ЗПРМ - рана регистрација уште 15 дена!
Thread poster: Sonja Kitanovska

Sonja Kitanovska  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 00:50
Member (2008)
English to Macedonian
+ ...
Sep 30, 2013

Почитувани колеги,

Ова е потсетување дека раната регистрација за Првата меѓународна конференција на ЗПРМ 2013 година трае уште 15 дена.

Искористете ја можноста да си обезбедите место на конференцијата по намалени цени. Котизацијата во раната регистрација изне
... See more
Почитувани колеги,

Ова е потсетување дека раната регистрација за Првата меѓународна конференција на ЗПРМ 2013 година трае уште 15 дена.

Искористете ја можноста да си обезбедите место на конференцијата по намалени цени. Котизацијата во раната регистрација изнесува 3900 денари. По 15 октомври котизацијата ќе изнесува 5400 денари. За членовите на ЗПРМ раната регистрација изнесува 2700 денари, а за студенти 1500 денари.

Цената вклучува учество на сите сесии и презентации, конференциска папка, ручек и освежување за време на паузите за кафе.

Ќе има и интерактивни презентации на Традос и можност за освојување награда!

Повеќе детали на http://mata.mk/conference/

Ве очекуваме!

Организациски одбор на конференцијата
Collapse


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Chkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Конференција на ЗПРМ - рана регистрација уште 15 дена!

Advanced search


WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search