Aankondiging: VZV-Najaarssymposium 17 november 2018
Thread poster: Titia Meesters

Titia Meesters  Identity Verified
Local time: 04:46
Member (2005)
English to Dutch
Oct 15, 2018

Symposium: Vertaalbureaus: Everything you always wanted to know …

De Vereniging Zelfstandige Vertalers organiseert op zaterdag 17 november haar jaarlijkse symposium. Dit jaar willen we ingaan op de relatie tussen vertaalbureau en freelancer en de invloed hiervan op de kwaliteit van vertalingen. Er zijn twee interessante presentaties van Koen Wolfs, hoofd Unit Nederlands Hof van Justitie van de EU, en Bert Keurentjes, hoofd vertalingen en editing bij Radboud in’to Languages, gevo
... See more
Symposium: Vertaalbureaus: Everything you always wanted to know …

De Vereniging Zelfstandige Vertalers organiseert op zaterdag 17 november haar jaarlijkse symposium. Dit jaar willen we ingaan op de relatie tussen vertaalbureau en freelancer en de invloed hiervan op de kwaliteit van vertalingen. Er zijn twee interessante presentaties van Koen Wolfs, hoofd Unit Nederlands Hof van Justitie van de EU, en Bert Keurentjes, hoofd vertalingen en editing bij Radboud in’to Languages, gevolgd door een paneldiscussie waarin vertaalbureaus en freelancers van elkaar kunnen leren wat voor de ander belangrijk is voor een optimale samenwerking.
Dit is zinvol voor alle vertalers, want veel is ook op het werken met directe opdrachtgevers van toepassing!
Tijdens de pauze en de afsluitende borrel is er uitgebreid gelegenheid om nieuwe collega’s te ontmoeten en bij te praten met bekenden.

Met het oog op dit thema willen we dit jaar nadrukkelijk niet alleen freelance vertalers maar ook projectmanagers en andere vertegenwoordigers van vertaalbureaus uitnodigen aanwezig te zijn en mee te praten.

Meer info en opgave: www.vzv.info
Collapse


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Aankondiging: VZV-Najaarssymposium 17 november 2018

Advanced search


BaccS – an SDL product
Modern translation business management for freelancers and agencies

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search