Reviewers gezocht
Thread poster: Edwin den Boer

Edwin den Boer  Identity Verified
Netherlands
Local time: 07:30
Member (2009)
English to Dutch
Sep 26, 2018

Wil je weten hoe het is om vertaalwerk te doen voor een open source-project op het gebied van privacy en cryptovaluta? Ask me anything!

Nadat ik allerlei vrijwilligerswerk voor het Monero-project heb gedaan, word ik momenteel min of meer betaald om twee websites en een betaal-app uit het E
... See more
Wil je weten hoe het is om vertaalwerk te doen voor een open source-project op het gebied van privacy en cryptovaluta? Ask me anything!

Nadat ik allerlei vrijwilligerswerk voor het Monero-project heb gedaan, word ik momenteel min of meer betaald om twee websites en een betaal-app uit het Engels in het Nederlands te vertalen. Tenminste, er zijn anonieme giften gereserveerd die ik krijg als mijn vertalingen worden geaccepteerd.

En daarvoor wil ik een verzoek doen. Wie wil mijn vertalingen beoordelen? Het zou me enorm helpen als je een reactie zou geven op de website waar de broncode staat: GitHub of GitLab (we zijn aan het verhuizen nadat Microsoft GitHub heeft overgenomen). Maar als een account aanmaken te veel werk is, is een reactie hier ook welkom.

Ik heb de Android-app Monerujo vertaald, die een eigen, grappige stijl heeft. Hier staan de bestanden: https://github.com/ProkhorZ/xmrwallet/tree/nl-translations/app/src/main/res/values-nl
En hier is de discussiepagina: https://github.com/m2049r/xmrwallet/pull/411

Daarnaast heb ik de website van de anonieme router Kovri vertaald. Het meeste materiaal komt uit de documentatie die ik eerder heb vertaald. De rest staat in één document: https://gitlab.com/ProkhorZ/kovri-site/raw/ad938ce9c61cdd659e76c3ffee43a1d7c78b52ad/kovri.i2p/_i18n/nl.yml
En hier is de discussiepagina:
https://gitlab.com/kovri-project/kovri-site/merge_requests/123

In de vertaling wordt uiteraard uitgelegd wat Monero en Kovri is. Als je gaat googelen, doe dat dan nu nog in het Engels, want betrouwbare informatie in het Nederlands is er nog niet. Daar doe ik het voor.

[Edited at 2018-09-26 15:09 GMT]
Collapse


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Reviewers gezocht

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search