Reviewers gezocht
Thread poster: Edwin den Boer

Edwin den Boer  Identity Verified
Netherlands
Local time: 02:42
Member (2009)
English to Dutch
Sep 26, 2018

Wil je weten hoe het is om vertaalwerk te doen voor een open source-project op het gebied van privacy en cryptovaluta? Ask me anything!

Nadat ik allerlei vrijwilligerswerk voor het Monero-project heb gedaan, word ik momenteel min of meer betaald om twee websites en een betaal-app uit het E
... See more
Wil je weten hoe het is om vertaalwerk te doen voor een open source-project op het gebied van privacy en cryptovaluta? Ask me anything!

Nadat ik allerlei vrijwilligerswerk voor het Monero-project heb gedaan, word ik momenteel min of meer betaald om twee websites en een betaal-app uit het Engels in het Nederlands te vertalen. Tenminste, er zijn anonieme giften gereserveerd die ik krijg als mijn vertalingen worden geaccepteerd.

En daarvoor wil ik een verzoek doen. Wie wil mijn vertalingen beoordelen? Het zou me enorm helpen als je een reactie zou geven op de website waar de broncode staat: GitHub of GitLab (we zijn aan het verhuizen nadat Microsoft GitHub heeft overgenomen). Maar als een account aanmaken te veel werk is, is een reactie hier ook welkom.

Ik heb de Android-app Monerujo vertaald, die een eigen, grappige stijl heeft. Hier staan de bestanden: https://github.com/ProkhorZ/xmrwallet/tree/nl-translations/app/src/main/res/values-nl
En hier is de discussiepagina: https://github.com/m2049r/xmrwallet/pull/411

Daarnaast heb ik de website van de anonieme router Kovri vertaald. Het meeste materiaal komt uit de documentatie die ik eerder heb vertaald. De rest staat in één document: https://gitlab.com/ProkhorZ/kovri-site/raw/ad938ce9c61cdd659e76c3ffee43a1d7c78b52ad/kovri.i2p/_i18n/nl.yml
En hier is de discussiepagina:
https://gitlab.com/kovri-project/kovri-site/merge_requests/123

In de vertaling wordt uiteraard uitgelegd wat Monero en Kovri is. Als je gaat googelen, doe dat dan nu nog in het Engels, want betrouwbare informatie in het Nederlands is er nog niet. Daar doe ik het voor.

[Edited at 2018-09-26 15:09 GMT]
Collapse


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Reviewers gezocht

Advanced search


SDL Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within SDL Trados Studio

SDL Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search