Nieuwe lidmaatschapsmogelijkheden én de grootste ProZ.com-campagne tot nu toe: 'The Open Road'
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 18:48
SITE STAFF
Nov 8, 2016

Ben je lid van ProZ.com of overweeg je om lid te worden? Vanaf nu biedt een ProZ.com-lidmaatschap je nóg meer keuzemogelijkheden. Kies uit twee lidmaatschapspakketten, afhankelijk van je behoeften:

  1. Het standaardabonnement biedt alle voordelen en diensten waarvan je al profiteert als je nu een volwaardig Pro... See more
Ben je lid van ProZ.com of overweeg je om lid te worden? Vanaf nu biedt een ProZ.com-lidmaatschap je nóg meer keuzemogelijkheden. Kies uit twee lidmaatschapspakketten, afhankelijk van je behoeften:

  1. Het standaardabonnement biedt alle voordelen en diensten waarvan je al profiteert als je nu een volwaardig ProZ.com-lid bent. De prijs is echter verbeterd - helemaal als je kiest voor een automatisch abonnement (waarbij je je nooit meer zorgen hoeft te maken over de verval- of verlengingsdatum);
  2. Op 15 november wordt er een nieuw Plus-abonnement geïntroduceerd. Dit pakket, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van fulltimefreelancers, bevat alle opties uit het standaardabonnement PLUS nog wat extra's. Tot 15 november kun je je speciaal inschrijven voor dit abonnement.


Tegelijkertijd met de introductie van deze twee abonnementsvormen is er een campagne gelanceerd. Het thema van deze campagne is The Open Road. Waar je ook bent in je carrière als freelancers, ProZ.com is altijd aanwezig om je de hulpmiddelen en mogelijkheden te bieden om je doel te bereiken.

Dit is de grootste lidmaatschapscampagne in de geschiedenis van ProZ.com en je maakt kans op grote prijzen. Je profiteert van kortingen en maakt bovendien continu kans op prijzen. Elke vrijdag wordt er een Apple Watch weggegeven (er zijn inmiddels drie winnaars bekend) en aan het einde van het jaar gaat een winnaar er met een gloednieuwe Nissan Juke vandoor.

Ben je al lid van ProZ.com? Dan kun je overwegen om nú je lidmaatschap te verlengen. Je verliest geen resterende waarde van je huidige abonnement wanneer je vroegtijdig verlengt. Help ons ook om dit bericht te verspreiden!

Ben je nog geen lid van ProZ.com? Dan is het nu de beste tijd om in te stappen »Heb je nog vragen over het lidmaatschap? De medewerkers van ProZ.com staan voor je klaar achter het supportsysteem. Je kunt via de abonnementenpagina live chatten met een van de medewerkers van het websiteteam van ProZ.com.

Oorspronklijke aankondiging in het Engels (geplaatst op http://www.proz.com/topic/307835)
Collapse


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Nieuwe lidmaatschapsmogelijkheden én de grootste ProZ.com-campagne tot nu toe: 'The Open Road'

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search